13 de juny 2012

Dimarts màgics amb Aldo Colombini

DIMARTS MÀGICS, AMB ALDO COLOMBINI
(a La Seca Espai Brossa)




Avui a La Seca s’ha fet l’últim dimarts de màgia amb l’actuació del mag italià Aldo Colombini, ajudat per la seva dona. Ha sigut una nit màgica i divertida.
Per començar diré que el Sr. Colombini té la peculiaritat, com a mag, que pot bastir un espectacle sense fer ni un punyetero truc de màgia, i continua sent màgic. Sé que els acudits explicats fora del context tenen poca gràcia, però que un prestidigitador faci el signe de la victòria amb la mà i digui que és com els romans demanaven cinc cerveses, et descol·loca, o que agafi tres pilotetes i faci jocs malabars, i al mateix temps es posi a saltar mentre anuncia que hi ha cinc boles al aire... o que tregui d’una maleta un boomerang i digui en veu baixa “òndia, juraria que això ho havia llençat”, i el torni a amagar... doncs aquest és el senyor Aldo!
Però és que a més els seus trucs, que en fa i molts, son creatius i impecables, i fets a la sala del primer pis de La Seca, la més petita on tot s’ha de fer arran de nas, i és que el paio a les distàncies curtes és imbatible.
Quan actua la seva dona, que només parla anglès, ell ho tradueix a un castellà italianitzat, i quan el que diu la seva parella no és rellevant, diu el primer que li passa pel cap, que sempre resulta divertit. Com a conclusió: és un mag de primera fila i un showman de primera fila, i la pregunta és “hi poden haver dues primeres files?” La resposta és sí.
Tots els que hi hem pogut assistir n’hem sortit rient i comentant tan els trucs com els acudits. I era un obrer de la Ferrari que ho va deixar emprenyat perquè s’avorria...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada