6 d’oct. 2012

Llibertat

LLIBERTAT
(Opinió)





Per alguns això de la llibertat és com una goma de calça; apreta o cedeix segons els convingui. Llegint les declaracions d’un intel·lectual (?) radicat a Madrit (concepte, com diu el meu admirat Iu Forn) es dedueix que acudir a un estadi de futbol embolicat en una bandera espanyola, ni que sigui la pre constitucional, és un acte de dignitat i afirmació nacional (que no sé ben bé que vol dir) i en canvi fer-ho portant-ne una de catalana, estelada o no, és un acte de vandalisme, separatisme i provocació; fins i tot no s’ha estat de res i ho ha comparat amb les exhibicions nazis. Quin crestó! com deia el meu pare quan algun toix la deia grossa.
Ara resulta que la llibertat és una cosa que necessita el permís de persones de pes, com aquest periodista que atén al nom de Pere Josep. Es veu que no tots podem exercir-la, només alguns escollits com ell, que es va sentir tan lliure com per fer-se una piscina ocupant terreny públic, o lliurement va muntar un gang-bang amb una prostituta de nom exuberant on ell feia el paper de madame, disfressat de dona frívola i cotxinota, o...
És cansat intentar fer un inventari de les bestieses i animalades que ha fet aquest personatge, tan com relatar les mentides que ha dit. Per això el que s’ha de fer  és no escoltar-lo massa, només per riure, i demà anar a can Barça de la manera que es vulgui, i al que li agradi embolicar-se amb una bandera que ho faci, i si és catalana millor i si és estelada, encara més bé, i no fer cas de carallots dels de la Brunete mediàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada