16 de maig 2013

Les males companyies

LES MALES COMPANYIES
(Opinió)




Els del PP han agafat tanta afició a adjectivar de nazi al primer que piula de coses que no els agraden —siguin escraches, sigui demanar el dret a decidir— que ara ja han passat a la següent fase: premiar als que van anar a la guerra al cantó dels nazis (ara als de veritat).
Sí senyor; aquesta joia que tenim a Barcelona com a Delegada del Gobierno, ha posat la cirereta al pastís d’aquesta cort dels miracles que és el PP, i en un acte “oficial”, aprofitant la celebració del 166 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil —que també són ganes de commemorar— va repartir diplomes a algun voluntari de la División Azul, aquell cos de voluntaris que l’estiu del 41es va alinear amb l’exèrcit alemany —sí, sí, els de l’holocaust jueu— fins que a final del 43 s’excremència el general Franco —Joan Brossa dixit— cedint a la pressió dels aliats va fer tornar a casa, els que van quedar.
Doncs ara, setanta-dos anys després, a la llumenera aquesta de la Delegada, no se li acut res més que començar a repartir condecoracions en forma de diplomes. Redéu! Però aquesta bona dona que no es pren la medicació?
En castellà hi ha un aforisme que diu Dios los cría y ellos se juntan, i seria un peu de foto perfecte per la imatge que he posat per il·lustrar el comentari. Ai, ai, ai, Alícia Sanchís Quemaca, hauries d’anar més en compte a l’hora de fer-te fotos amb segons qui. ¿Que no ho saps que aquesta noia, la Maria dels Plans de Lluna Tobarra, no te res al cap? Hostitu, que als del PP de Catalunya només us faltava això, que ja porteu un mal any, vaja un annus horribilis, i no em refereixo pas a que tingueu el cul encetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada