31 de gen. 2014

El Coach

EL COACH
(al Minitea3)



Avui he tornat al Minitea3 per veure una altra de les obres que hi ha en cartell i que es correspon a la temàtica de nous projectes per l'any que comença.
El Pere és coach i s'està preparant per atendre les visites que te programades. Abans de rebre-les fa uns exercicis d'escalfament, com si fos un esportista, i creure's que és "el puto amo".  El primer client, l'Arnau, ha decidit donar-li un tomb a la seva vida, vol un canvi radical i així ho explicarà al coach...
Com totes les que es representen en aquest local, és una mini obra de 15 minuts que et passa en una bufada perquè la peça és intel·ligent, divertida i ben estructurada. Els dos personatges estan clavats i el càsting ha estat molt encertat; físicament els actors es corresponen molt bé al perfil psicològic, cosa que ha donat "credibilitat" a la peça. Lluc Ubach, l'autor i a la vegada director, ens ha preparat per un desenllaç que ha resultat inesperat. Molt bones interpretacions de Sergi Vallès en el paper del professional i Dafnis Balduz en el de client, convincents.
Acosteu-vos pel Minitea3. És ideal per completar una jornada al Romea o a la Biblioteca. Està a cent metres i els horaris són perfectes per marcar-se una "golfa". Em sembla que ja ho vaig dir l'altra dia, però ho repetiré. Hi ha vida més enllà de Ricard III.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada