4 de gen. 2014

Jorge Fernández Díaz

JORGE FERNÁNDEZ DÍAZ
(Opinió)








Cretí: 1.- que pateix cretinisme. 2.- Estúpid
Cretinisme: idiotesa endèmica o heretada
Estúpid: toix en alt grau
Estupidesa: qualitat d'estúpid
En veritat no sé qui adjectiu aplicar-li al ministre d'Interior espanyol, si cretí o estúpid; és allò que diuen el francesos: l'embarras du choix, la dificultat de triar, i tinc aquest terrible dubte perquè avui ens ha obsequiat amb perles d'allò més refinades.
Primer ha parlat de l'independentisme català, una cosa que de per sí ja sabíem que era dolenta, com una passa o pitjor, una malaltia venèria. Doncs ara resulta que també genera divisió entre la parentela, perquè ell s'ha assabentat que arrel d'aquesta plaga, famílies catalanes que fins avui havien celebrat les festes nadalenques junts, aquest any no ho han fet. I perquè? falta de pasta? treballs escombraria? serveis socials sota mínims? electricitat pels núvols? No, la causa de tan tremenda decisió ha estat l'independentisme, que genera divisió on fins avui tot era felicitat, compartir vetllades i compartir torrons, neules i capons. Ah! i per una vegada —no com en els informes policials que surten abans de les eleccions i ni déu sap d'on vénen— n'ha donat les fonts. Ell mateix! perquè "ell" viu a Barcelona i això... es nota.
Però no s'ha aturat aquí, encara n'ha dit més. Arrel de l'acte convocat pel col·lectiu de presos etarres EPPK a Durango, ha dit que era —s'ha aturat i ha fet veure que dubtava i no ho volia dir, però al final ho ha fet— repugnant! I perquè? doncs perquè es temia que allà es faria enaltiment del terrorisme. Sí senyor! Llàstima que la llei encara no permet practicar detencions sota l'acusació de preveure que potser "algú es portarà malament". A més —a continuat— l'acte es fa en un pavelló que abans era un escorxador: matadero en castellà; ETA, matadero... tothom que te dos dits de front hi veu la clara relació, ha dit
Jo del Sr. Fernández Díaz me'n refio perquè no és possible que digui mentides ni parli amb mala fe. Un supernumerari de l'Opus com ell, tan religiós, per força caritatiu per allò de la caritat cristiana,  es incapaç de pecar i escandalitzar d'aquesta manera, i com diu Mateu a l'Evangeli, cap. 18: "al que escandalitzi a un innocent més li val que li pengin al coll una d'aquestes pedres de molí que mouen els ases i el tirin al més profund del mar", i jo en sóc molt d'innocent. No, ell no ho faria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada