8 de març 2014

Ninis

NINIS
(al Miniteatres)



Una altra peça vista al cicle Ni Virgen ni Santo del Miniteatres, també de tema religiós. Aquest Ninis passa en una església, i a fe que només d'entrar a la sala l'olor de ciri es fa molt present. Han acabat els serveis religiosos i estem davant de dues estàtues que representen la Mare de Déu, amb tot el que ha de portar: halo d'estrelles al voltant del cap, mantell i túnica blanca amb detalls de color celest i les mans encreuades en actitud recollida.
Prop d'ella una altre imatge, en aquest cas de Sant Francesc d'Assís, abillat amb túnica de color marró feta de roba de sac i cinturó de corda; descalç i mans i braços aixecats cap al cel en actitud de demanar alguna cosa a Déu. i com que ja no queda ningú a l'església i el rector se n'anat a veure la tele, es posen a xerrar.
I es lamenten de la vida avorrida que porten, i de que ara ja no va a pregar quasi ningú. Sant Francesc li confessa a la verge que va estar molt content quan fa seixanta anys van posa al seu costat l'imatge de la verge i que li va recordar quan Déu va crear Eva per fer companyia a Adam... S'imaginen les coses que podrien fer si no fóssin dues estàtues... No continuo.
Laura Palmera i Javier Alba de Alba són els actors, el guió és de Marc Torrecillas i la direcció de Rafaela Rivas, boníssims els dos; les actuacions molt bones i ajustades. Hi ha molt de talent amagat per les mini sales d'aquest teatre del barri xino. Us recomano que no us el perdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada