9 de juny 2014

Robert Hernando, l'Estadista

ROBERT HERNANDO, L'ESTADISTA
(Opinió)



Hi ha gent que es pensa  que pel sol fet de ser una mala persona o un fill de puta (en la 7a. accepció que dona a aquesta expressió el DIEC), ja en tenen prou per ser dirigents d'un partit Doncs no, no n'hi ha prou com va quedar demostrat la passada setmana en una pirueta que va voler fer el Sr. Robert Hernando, regidor de l'Ajuntament d' Igualada i secretari general de Plataforma x Catalunya, una vegada van fotre fora l'Anglada.
El susdit Hernando va organitzar una acapta d'aliments "pels de casa", o sigui per a la gent del país, excloent-ne els col·lectius restants, passin o no passin gana, tinguin o no tinguin fills, allò que en català se'n diu que es fotin i en castellà que se jodan. Gran idea d'un gran estadista!
Per acabar-ho de salpebrar se li va acudir una idea genial per gratificar als que hi col·laboressin: PxC, magnànima, els donaria una llesca de pa amb tomàquet i pernil, una cosa nostrada, que es noti que son bons catalans! Ah, i de retruc posava un obstacle per si a algun musulmà se li acudia acostar-se a l'acte.
Doncs va quedar ben arreglat el carallot aquest, perquè no se n'hi va acostar algun sinó una bona pila, homes, dones, canalla d'aquesta confessió que, elegantment, i sense acceptar el "regal" de la llesca de pa amb tomàquet acompanyada del pernil, van deixar la seva col·laboració alimentària en forma de paquets d'arròs, pasta i tot tipus d'aliments... pels "de casa". El que no sé és si els PxC van fer dues piles diferenciades segons la procedència dels comestibles, ai uix!
Només lamento una cosa: no haver vist la cara de tonto del cul que li devia quedar al Sr. Hernando, l'estadista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada