20 de set. 2014

Reset


RESET
(al Minitea3)



Aquest setembre al Minitea3 van afinats. La segona peça que he vist està molt bé i encaixa perfectament en l'esperit de la casa, o sigui que és molt Miniteatrera. Reset és un text de Xavi Morató que també s'ha encarregat de la direcció. Bernat Cot i Núria Cuyàs, els intèrprets, han estat molt en el paper que el curt demana.
Ell és un ídol de masses, un cantant de moda que no concedeix massa entrevistes, però quan ho fa i la periodista és una dona, el que més li agrada es passar-se-la per la pedra... si ella es deixa La noia és una mena de periodista becària que no està de punyetes. Sí, està molt emocionada per l'entrevista i la possible exclusiva, però no és d'aquelles que deixa que li caiguin les calces als turmells per no res. Mica en mica les coses es posen tenses per evolucionar cap a unes confidències... impensables. De vegades les coses es compliquen i valdria més fer un reset i tornar a començar perquè res funciona com hauria de funcionar. És com en els ordinadors i els mòbils intel·ligents; quan fallen apaga-ho tot i fes un reset.
Bona interpretació dels dos actors, el que pressuposa una bona direcció. És en sessió golfa, o sigui de dos quarts d'onze a dos quarts d'una de la nit de dijous a dissabte. De conya si surts del Romea o la Biblioteca i encara et queda corda per una mica més, allò que se'n diu "encara n'hi cap una altra".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada