13 d’abr. 2015

L'Altre Tu

L'ALTRA TU
(al #Nanoteatre, Lluïsos de Gràcia)



Fa uns quants mesos que va tancar el Minitea3 del carrer d'En Robador. Adéu a una molt bona idea on havíem vist divertit teatre breu, però la gent de la faràndula són com l'au Fènix, que reneix de les pròpies cendres i ara, després de la prova del novembre passat al Lluïsos de Gràcia s'hi tornen a fer funcions d'aquest estil amb el nom de #NANOTEATRE. Entreu a la web www.nanoteatre.cat i us assabentareu del que van fent.
Jo ahir hi vaig veure L'Altre Tu, una peça de marc Guevara dirigida per ell mateix, una obra un pèl oportunista ja que va d'una política fashion que l'han enxampat jugant a una d'aquelles collonades —com la Celia Villalobos al parlament espanyol— i que a més ha fet córrer un tuit per error. De la cúpula li envien a una experta per arreglar el destret i les coses...
És una obra menor que passa amb lleugeresa. Sigue'm sincers, en aquest tipus d'escenari mai veurem Titus Andronicus —al menys avui no he citat al Rei Lear—, és un tipus de teatre per entretenir amb lleugeresa. Benvingut sigui!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada