10 de maig 2015

Encontros Imaginaris

ENCONTROS IMAGINARIS
(A El Born CC)




Avui als Encontros de El Born Cultural ens han fotut la bleda al clatell. Cony! Doncs sí; no sé que ha passat però les coses han anat com han pogut. Hem començat amb un retràs considerable. Ens han demanat que forméssim una fila, i allà, drets, fent cua com a escolars hem aguantat estoicament que ens deixessin entrar i ens donessin un programa de mà, que ha resultat ser publicitat d'una zona vinícola.
Contra el que havia llegit a internet la presentadora Evelyn Arévalo ha estat substituïda pel propi Hélder Costa, però aquest no ha estat el problema. M'ha donat la impressió que res no estava a punt i que tot ha sigut improvisat. Ja sé que són textos que els intèrprets no han assajat com en una obra "normal", per això els porten escrits i els consulten, però semblava que els hi acabaven de donar els papers, i encara equivocats. Fins i tot el pianista David Anguera, que sempre ha estat brillant, s'ha equivocat més d'una vegada.
Poc hem pogut disfrutar —barbarisme conscient per no dir fruir, o xalar...— de Rasputin, Miguel de Cervantes i Charles Chaplin. Tinc entrades pels propers dies; espero que la cosa es recondueixi.
Per acabar-ho d'espatllar unes quantes persones, assegudes en una de les tauletes reservades al públic, situades a la banda esquerra, s'han posat "estupendes" i han començat a riure a crits, mentre un del component del grup s'ha dedicat a fons al seu telèfon mòbil, oferint il·luminació complementària. Des d'aquí l'insulto amb el meu nou sistema, així m''estalvio temps: 42, 34, 23, 60 i 86.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada