8 de juny 2016

Taula de Poesia dels Amics del Brossa

TAULA DE POESIA D'AMICS DEL BROSSA
(a la Seca Espai Brossa)



Un any més la Taula de Poesia dels Amic del Brossa ens ha obsequiat aquest capvespre un recital de poemes, una funció reservada pels amics dels amics del Brossa; sembla una redundància, però no ho és.
La Taula, anys rere any, es reinventa, i si l'any passat ens va oferir un recull de sonets, aquest any ha creat un aplec de poemes amb ressonàncies corals. Versos de temàtica variada, recitats a una, dues, tres i quatre veus. S'ha començat per un poema encadenat sobre la migració i l'exili. A més de la lectura dels treballs de producció pròpia, la poeta i cantant Maria Pujol ens ha obsequiat amb una tria de poemes de reconeguts poetes catalans: J. V. Foix, Apel·les Mestres... per concloure amb un tema que avui ja és un clàssic indiscutible, un poema i cançó que a ultrapassat totes les fronteres, virtuals o reals marcades amb tanques de ganivetes: Imagin de John Lenon.
Ara la Taula de Poesia té un problema. Superar per l'any vinent el que s'ha ha anat millorant anys rere anys, però no siguem cenizos, com diuen en castellà. Aquesta penya són capaços de molt i com a homenatge no em puc estar de citar qui són:
Enric Badal
Laura Campos
Marta Font
Teresa Menero
Maria Lluïsa Penelas
Maria Pujol
Agnès Soteras
Enric Umbert
Ferran Ycobalzeta
Felicitats canalla —bé, alguns són més grans que jo, però per l'esperit que tenen m'agrada dir-los canalla. Ha estat una nit molt agradable. No m'allargo més perquè encara ho espatllaria. L'any que ve hi tornarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada