21 de nov. 2017

Per Si No Ens Tornem A Veure

PER SI NO ENS TORNEM A VEURE
(al #dillunskabrota de novembre '17)




          Ahir va ser tercer dilluns del mes i per tant #dillunskabrota. En conya, en conya, ja anem per la quarta temporada d'aquesta reunió d'amics teatreros en que cada mes veiem una peça representada per professionals, i aquesta vegada li ha tocat el torn a un musical.
          De musicals n'hi ha de molts formats. Phantom Of The Opera, per a mi, és equiparable a una òpera de Puccini, i és un gran musical amb no menys de 30 músics al fossat i més de 40 actors, cantants i ballarins a l'escenari, però també n'hi ha de petit format, i el que hem vist avui al #dillunskabrota és d'aquesta mena.
          Per Si No Ens Tornem A Veure, només necessita d'una parella d'intèrprets i un guitarrista, però compte! aquest "només" no és despectiu, sinó admiratiu, perquè el trio omple de sobres l'escenari amb les seves interpretacions i cançons.
          La història és senzilla, una faula de prínceps i princeses, una mena de conte de fades, que us agradarà o no depenent de com sigueu. Jo demà faig setanta set anys; si ja sé que no ho sembla, que només n'aparento setanta sis i mig, però la realitat és tossuda i tot i l'avançat de la data del meu DNI encara em deixo portar per històries de princeses i poetes trobadors, de joves que es disfressen i s'enamoren irremeiablement del príncep que troben davant seu, i m'encanta que s'enamorin, es casin, siguin feliços i mengin anissos.
          D'això anava l'obra d'avui, inventada per Alícia Serrat i musicada per Marc Sambola que només amb la seva guitarra ens ha fet escoltar una orquestra sencera. Anna Lagares ha estat la princesa i l'Edgard Martínez el príncep. Amb la seva història hem sigut feliços i no hem menjat anissos perquè al pica-pica posterior a la representació hi havia truita de patates boníssima, coques amb espinacs, canapès variats i infinitats de coses bones i es veu que la gent tira més pel salat que per al dolç.
          Si en voleu saber més, us remeto a la ressenya que vaig fer quan la van estrenar al Maldà: http://bit.ly/2w6GNlX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada